Gael magazine

Des crêpes er des bowls presque trop beaux pour être mangés. Idéal pour enricher son insta!

@decathlon.gent

Rise & Shine met deze ontbijtkom van Cocotine. Gezond, kleurrijk én bovenal lekker! Cocotine is een speciality coffeeshop en brunchbar in Gent en werd reeds verschillende keren bekroond. Noteer deze alvast op je lijst voor een heerlijke brunch of geniet binnenkort opnieuw van een koffie in hun coworkingspace. Veel leuker dan van thuis uit werken!

Ghent Coffee Break

We kozen er voor de “Luxurious Pancakes”, winnaar van de “Best Brunch Recipe 2018”. Volg ons gerust in die keuze, want het is een absoluut toppertje. Niet enkel ziet het er oogstrelend uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.

Barts Boekje

Bijna te mooi om op te eten, dat zijn de pancakes en beautybowls van Cocotine. Al zou het zonde zijn om ze te laten staan, want het is er ook nog eens superlekker. De koffiebar ligt net buiten het centrum, maar één blik op Cocotine’s Instagram-account zegt genoeg om er een stukje voor om te rijden. Je kan er bovendien co-worken en lekker even rondneuzen in het winkeltje. Blijf dan maar meteen hangen voor de lunch want ook de tartines zijn de moeite waard. Rumor has it dat ze met de beautiness zelfs in de prijzen vielen! Een aanrader voor de liefhebbers Instagrammable food dat minstens even lekker is als het eruitziet.

marie claire

Cocotine is zoveel meer dan een koffiebar. Je kan er heerlijk lunchen en brunchen op een gezellige locatie. Kies er voor de sojapannenkoeken, de verse croissants of een van de vele fruit bowls. Onze favoriet? De beauty bowls die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook zo lekker smaken!

june.

Cocotine lijkt wel het zusje van Mooy in Antwerpen. Het pastelkleurige interieur met de weelderige bloemen trekken zo je aandacht! De koffiekunstwerkjes zijn erg instagrammable bij Cocotine, maar ze zijn ook echt lekker! Het is misschien niet in het centrum van de stad, maar dat is volgens zaakvoerster Ebru geen must. Wat leuk is aan deze zaak is dat je er ook aan co-working kan doen, een hip concept voor een minder hippe buurt!